Στέγαστρα - Χαγιάτια

Facebook

ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ - ΧΑΓΙΑΤΙΑ
Τσιτσιγιώργης | Ξύλινες Στέγες, Κεραμοσκεπές, Υδρορροές Θεσσαλονίκη
Τα χαγιάτια και τα στέγαστρα κατασκευάζονται προκειμένου να προστατέψουμε τα εκτεθειμένα σημεία στον εξωτερικό χώρο κάθε κτιρίου.
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΙΤΣΙΓΙΩΡΓΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να κατασκευάσει στέγαστρα ή χαγιάτια στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευάζουμε στέγαστρα για παράθυρα, στέγαστρα εισόδου καθώς και στέγαστρα και χαγιάτια κάθε τύπου, προσφέροντας στο χώρο σας ένα όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει και να κατασκευάσει ξύλινα στέγαστρα και χαγιάτια που θα αποτελούν ιδανική λύση στεγάσεως εισόδων και παραθύρων για το κτίριό σας.
 
 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες του κτιρίου σας ώστε να κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσουμε τη στέγη σας προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.